GÜRSOY TARıMSAL ÜRÜNLER GıDA SANAYI VE TICARET A.Ş - Ordu

Company name
GÜRSOY TARıMSAL ÜRÜNLER GıDA SANAYI VE TICARET A.Ş
Location
Ordu, Ordu, Turkey
Contact number
+90 452 223 1272
Fax
+90 452 223 11 21
Listed in categories
Company description
1933'ten bu zamana Karadeniz’in incisi Ordu'da faaliyet gösteren GÜRSOY, işlenmiş ve natürel fındıkta 75 yıllık tecrübesi ve modern tesisleri ile sektörde önemli bir yere sahiptir. GÜRSOY, bölge ve ülke tarımının kalkınması, tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi ve özellikle rakip üretici ülkelerle rekabet edebilmek için modern projeleri hayata geçirmiştir., Global ticarette tedarik zincirinin Etik Ticaret ve Sosyal Sorumluluk alanlarında sürekli gelişimini sağlamak adına oluşturulan uluslararası veri paylaşım ağı SEDEX'e (The Supplier Ethical Data Exchange) üye olan firmamız 16 Şubat 2010 tarihinde SGS Denetim firması Denetçilerince denetlenmiş ve denetimden başarıyla geçmiştir., İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 43 yıldır  
Show more aralıksız olarak hazırladığı "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının 2010 yılı sonuçlarına göre firmamız Gürsoy Tarımsal Ürünler Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., son on dört yılda olduğu gibi bu sene de Türkiye'nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yerini almıştır., 1933'ten bu zamana Karadenizin incisi Ordu'da faaliyet gösteren GÜRSOY, işlenmiş ve natürel fındıkta 75 yıllık tecrübesi ve modern tesisleri ile sektörde önemli bir yere sahiptir...

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from GÜRSOY TARıMSAL ÜRÜNLER GıDA SANAYI VE TICARET A.Ş or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP