SALON NIS DÜĞÜN SARAYı - Istanbul

Company name
SALON NIS DÜĞÜN SARAYı
Location
çengelköy güzel tepe cad.girişi no :3/c Çengelköy Üsküdar, Istanbul, Turkey
Contact number
216 422 6 606
E-mail address
Listed in categories
Company description
Davet mekanı anlayışına yepyeni bir soluk getiren Salon Nis Çengelköy özel günlerinizi özel yaşamanız için sizin yerinize tüm detayları düşünerek unutulmaz organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. İstanbul düğün salonları yeni bir anlayışa kavuşuyor ve hayatınızın en özel günü Çengelköy’deki bu özel mekanla hafızalardan silinmeyecek bir organizasyona dönüşüyor. Size yalnızca “o gün”ün keyfini çıkarmak kalıyor. 500 kişilik ve 500 kişilik salonları ile Düğün, nişan,kokteyl organizasyonlarından kurumsal davetlerinize kadar tüm etkinlikleriniz için aranılan adres Salon Nis Çengelköy.Organizasyonları unutulmaz kılacak birçok detay vardır ve ancak “ profesyonel bir sahne arkası çalışması mekanın altyapısı ve  
Show more avantajları ile birleşirse” sahne önünde unutulmayacak anlar yaşanılabilir. Size yansıyan atmosfer tüm bu etkenlerin bileşimidir.Salon Nis Düğün Sarayı Çengelköy 500 ve 500 kişilik alternatif mekanları ile hafızalara kazınacak organizasyonlar yapıyor olmanın gururunu yaşıyor. Özel günlerinize özel bir mekan sloganı ile hareket ediyor.Salon Nis Düğün Sarayı Çengelköy’de birbirinden kaliteli organizasyonlar yapabilirsiniz. İşte etkinliklerimiz: Düğün, ziyafetler, nişan , toplantı, konferans, sempozyum, kokteyl, tüm yemekli davetler. Salon Nis Düğün Sarayı Çengelköy “ilkleri ilklerle yaşatıyor olması ile farklılığını gözler önüne seriyor.” İstanbul davet mekanı sektörünün yeni adresi Salon Nis Düğün Sarayı Çengelköy., Davet mekanı anlayışına yepyeni bir soluk getiren Salon Nis Düğün Sarayı Çengelköy özel günlerinizi özel yaşamanız için sizin yerinize tüm detayları düşünerek unutulmaz organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. .

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from SALON NIS DÜĞÜN SARAYı or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP