PARK SALOON - Istanbul

Company name
PARK SALOON
Location
Garaj Sok.Mecidiyeköy Kültür Merkezi Kat.6 No.1 Katlı Otopark 34394 Mecidiyeköy, Istanbul, Turkey
Contact number
00 90 212 275 75 74
Fax
00 90 212 275 75 74
Website address
Listed in categories
Company description
Düğün, nişan, kına gecesi veya toplantı gibi bir organizasyon yapmak istediğimiz zaman düğün salonları veya organizasyonu yapabileceğimiz salon mekan arayışına geçeriz. Bu durumlarda Park Salon çok amaçlı kullanabileceğiniz bir seçim olabilir.Düğün Salonları,Mecidiyeköy Kültür Merkezi, Park Dügün Salonu, Nisan, Sünnet, Parti, toplanti salonu, Mecidiyeköy,sisli,bayii toplantilari, kina gecesi, Dügün, Rezervasyon,Organizasyon, Park Organizasyon, Dügün Salonu, Kiralik Dügün Salonu,Konferans Salonu,Park salon 1992 yilindan beri üstün kalite anlayisi ile seçkin konuklarina üç farkli konseptte hizmet veriyor. Park Restaurant, Park saloon Bar-Amerikan ve Park konferans Salonu... Ayni anda 500 kisiyi agirlayabildigimiz restaurantimizda çesitli  
Show more ölçülerde; is toplantilari, ödül törenleri, mezuniyet balosu, dügün, nisan, sünnet dügünü, kina geceleri gibi her özel gününüzde konuklarinizi kaygisizca agirlayabilirsiniz. Zarif ve zevkli salonumuzda keyifli saatler geçirebilir, is toplantilari, ödül törenleri, egitim seminerleri gibi her türlü özel organizasyonlarinizda 180 kisilik konferans salonumuzdan faydalanabilirsiniz. Günün yorgunlugunu 6.kattaki bar-amerikan da atabilirsiniz. Mecidiyeköy merkezinde Ali Sami yen stadi yani, katli otopark 6. katta kolaylikla ulasabileceginiz Park saloon siz seçkin konuklarini bekliyor.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from PARK SALOON or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP