ENTEK PNÖMATIK SAN. TIC. LTD. - Istanbul

Company name
ENTEK PNÖMATIK SAN. TIC. LTD.
Location
Perpa Ticaret Merkezi B BlokKat:11 No:1625 Okmeydanı 34384 Şişli, Istanbul, Turkey
Contact number
(0 212) 444 0 762
Fax
(0 212) 221 15 19
E-mail address
Listed in categories
Company description
1986'dan beri endüstriyel otomasyon konusunda bir arada çalışan bir ekip tarafından 1993 yılında, pnömatik konusunda dünya lideri olan Japon SMC firmasının Türkiye distribütörlüğünü alan Entek Pnömatik Ltd Şti. ile ilk firmasını açmıştır. Endüstriyel otomasyondaki yaygın tecrübesi sayesinde entek ailesine otomasyon teknolojileri konusunda yine bir dünya lideri olan KEYENCE firmasının temsilcisi Entek Otomasyon Ltd. Şti. 2004 yılında katılmıştır. 2004 yılının Kasım ayında ise otomasyon eğitim teknolojilerini SMC IT (International Training) aracılığıyla Türkiye'deki teknik okullara ve fabrikalara taşıyan Entek Eğitim Teknolojileri, Danışmanlık AŞ.Türkiye'de endüstriyel otomasyonda güvenilir mühendislik hizmeti sağlayan köklü bir kuruluştur.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from ENTEK PNÖMATIK SAN. TIC. LTD. or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP