EKSPERTUR GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. - Istanbul

Company name
EKSPERTUR GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.
Location
Topkapı Ticaret Merkezi-2 No.150-151 Cevizlibağ Topkapı, Istanbul, Turkey
Contact number
+90 (212) 4830889
Fax
+90 (212) 4830895
Listed in categories
Company description
Ekspertur Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 2005 yılında S.P.K ve B.D.D.K. mevzuatına uygun olarak kurulmuş olup, Bankalara, Finans Kurumlarına, Halka açık şirketlere, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına, İnşaat ve Gayrimenkul Şirketlerine, Sigorta Şirketlerine, ve ihtiyaç duyan diğer kişi ve kuruluşlara, gayrimenkul ve makine değerlemesi yapmakta ve ekspertiz raporları düzenlemektedir. Sermaye Piyasası Kurulunun 25.05.2009 tarih 428/6555 sayılı kararı ile S.P.K. listesine girmiştir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme kurumunun 31.01.2011 tarih 2546 sayılı kararı ile B.D.D.K. listesine girmiştir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme kurumunun "01 kasım 2006 tarih 26333 tarihli T.C. Resmi Gazete’de yayınlanmış “Bankalara Değerleme  
Show more Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik” gereğince, Kalite Güvence Sistemine sahiptir. Ekspertiz raporlarımız Mesleki sorumluluk Sigortası kapsamında belirli bir limite kadar güvence altına alınmıştır. 2...

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from EKSPERTUR GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP