İMSAN TESİSAT YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. - Istanbul

Company name
İMSAN TESİSAT YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Location
BAĞDAT CAD. NO:111 ATALAR KARTAL, Istanbul, Turkey
Contact number
02163892343
Listed in categories
Company description
Firmamız Demirdöküm kombi, radyatör, klima, şofben ve termosifon ürünlerinin satış ve montajını sizler için çok cazip şartlarda yapmaktadır. Doğalgaz konusunda da yetkili olan firmamız daire içi, ana kolon ve sanayi uygulamalarını da başarıyla yürütmektedir. Doğalgaz tesisatlarının denetlenmesinde de yetkiliyiz. Isıtma konusunda kat kaloriferi, merkezi ısıtma sistemleri, buhar tesisatları, yerden ısıtma sistemleri, havuz ısıtması ve paslanmaz çelik baca uygulamalarını başarıyla yürütmekteyiz. Soğutma konusunda ise, havalandırma kanallarının montajı, merkezi klima santralleri, paket tipi cihazların montajına ilave olarak mutfak havalandırması da ana faaliyet kollarımızdandır. Temiz ve pis su tesisatlarının proje ve uygulamaları,  
Show more devamında da lavabo, tuvalet taşı, gömme rezervuar, jakuzi ve batarya montajlarını yapmaktayız. Su tesisatınızdaki kaçakları da evinize zarar vermeden yapabiliriz.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from İMSAN TESİSAT YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP