SAR TEKSTİL İTHALAT İHRACAT VE DIŞ TİC LTD ŞTİ - Istanbul

Company name
SAR TEKSTİL İTHALAT İHRACAT VE DIŞ TİC LTD ŞTİ
Location
Merter, Güngören, Istanbul, Turkey
Contact number
212 5569392
E-mail address
Listed in categories
Clothing and Accessories
Koleksiyon
Misspoem
Misspoemstore
Misspoem koleksiyon
Show more
Misspoem yaz
Spring summer
Company description
1994 yılında kurulan Miss Poem koleksiyonlarını genç, özgür, spor, sade, cesur ve farklı giyinmeyi seven herkes için tasarlıyor. Uyguladığı başarılı markalaşma çalışmalarıyla Türkiye ve Dünya’da büyümeye devam eden Miss Poem, 5.000 m²’lik fabrika binası, 3.000m²’lik satış binası ve konsept mağazacılık anlayışı çerçevesinde yeni mağazalarını açmaya devam ediyor. Genç ve dinamik yapısı ile dünyanın her yerinde sevenleri ile buluşan Miss Poem, Türkiye’de 60’a yakın, Yurtdışında 50’den fazla yaklaşık 120 shop ve 600’e yakın corner ile kendi stilini yaratmak isteyenlere yıllık 3.000’den fazla model sunuyor.Gerçek bir dünya markası olmayı hedefleyen “Miss Poem “ sektöre ve modaya yön veren hazır giyim firmaları arasında en iyilerinden biri olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from SAR TEKSTİL İTHALAT İHRACAT VE DIŞ TİC LTD ŞTİ or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP