ÇETINLER SÜRÜCÜ VE İŞ MAKINALARı KURSU - Istanbul

School name
ÇETINLER SÜRÜCÜ VE İŞ MAKINALARı KURSU
Location
T.Hacı mehmet mah selamsız cd bereket han no:10/2 Üsküdar, Istanbul, Turkey
Contact number
+90 (216) 4926310
Company description
Çetinler Sürücü Kursu ve İş Makineleri Kursları Çetinler Sürücü Kursu ve İş Makinesi Kursu Üsküdar Merkez (216-492 63 10/11) ve Çetinler Surucu Kursu ve İş Makinaları Kursları Sancaktepe (Sarıgazi) Şubelerinde (216-622 48 14/15) A2 sınıfı (motorsiklet) ehliyet, B sınıfı (otomobil) ehliyet, D sınıfı (çekici) ehliyet, E sınıfı (otobüs) ehliyet, H sınıfı (engelli) ehliyet kurslarının yanısıra iş makineleri (operatörlük kursu) ehliyet kursları ve özel direksiyon dersleri verilmektedir. Çetinler Sürücü Kursu ve İş Makineleri Kursunda Açılan Operatörlük Kursları Forklift Belgesi, Vinç Ehliyeti, Dozer Kursu, Kazıcı-Yükleyici ehliyeti(Beko Loder),(Loder),(Ekskavatör), Greyder Belgesi, Delik delgi ve sondaj ehliyeti, İş Kamyonları,  
Show more Terminal traktörü, Zemin Süpürme Ehliyeti, Beton ve Asfalt Serme, serdümen ehliyeti, silindir belgesi kursları verilmektedir.Duyurular - 30 Haziran yazılı, 29 temmuz direksiyon sınavı için kayıtlarda son günler... İlkokul mezunları, 6/7/8 sınıftan tasdikname ...

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from ÇETINLER SÜRÜCÜ VE İŞ MAKINALARı KURSU or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP