KLOROFİL PEYZAJ FİDANCILIK - Istanbul

Company name
KLOROFİL PEYZAJ FİDANCILIK
Location
Perpa ticaret merkezi B Blk.Kat :11 No: 1986 3484 Şişli, Istanbul, Turkey
Contact number
+90 (212) 210 20 18
Fax
+90 (212) 210 30 86
E-mail address
Listed in categories
Home and Garden
Ağaç satışı
Bahçe sulama sistemleri yapımı
Bahçe yapımı
Çalı temizleme
Show more
Çevre düzenleme çalışmaları
Çiçek üretimi ve satışı
Company description
Klorofil peyzaj mühendislik olarak resmi ve özel kuruluşlara peyzaj ve çevre düzenlemesi projelendirme ve uygulama hizmeti ile çevre düzenleme ve peyzaj uygulamalarında kullanılan ürün ve malzeme tedarikini de gerçekleştirmekteyiz. Biz peyzajın sadece görsel güzellik olmadığını biliyor ve peyzaj mimarisini mühendislik teknikleri ile destekleyerek yapılan peyzajın uzun ömürlü sağlıklı ekonomik ve kaliteli olmasına çalışıyoruz. Farkındayız ki müşteri memnuniyeti ancak kalite verimlilik ve güven temelleri üzerinde oluşur. Bu temeller istikametinde on iki yıllık bir birikimi uygulamalarımıza dökerek başarı çıtamızı her gün yükseltmekteyiz. Bünyemizde üç orman mühendisi , iki peyzaj mimarı ve otuz bahçıvan ve inşaat usta ve çalışan kadromuzla hizmet sunmaktayız.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from KLOROFİL PEYZAJ FİDANCILIK or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP