ÖZGÜ KALıP MAKıNA SAN. TIC. LTD. ŞTI - Istanbul

Company name
ÖZGÜ KALıP MAKıNA SAN. TIC. LTD. ŞTI
Location
İkitelli Org. San. Bölg. Metal-İş San. Sit. 8.Blok No:21 İkitelli, Istanbul, Turkey
Contact number
+90 (212) 671 35 64
Fax
+90 (212) 671 35 81
Website address
E-mail address
Listed in categories
Company description
ÖZGÜ Kalıp Makına San. Tic. Ltd. Şti. 1984 Yılında kurulmuştur. İlk yıllarında imalat sanayinin gerektirdiği çeşitli konularda sipariş üzerine özel makına ve aparatlar üretmiş ve geliştirmiştir. 1990 lı yılların başında talaşlı işleme tek- niğinde en çok kullanılan delme ve dişçekme işlemlerin de kullanılmak üzere makınalar ve aparatların üretimine başlamıştır. Halen bu konularda çalışmalarını sürdür- mektedir.Üretim programı bu yönde gelişmek- tedir.İşlemlerde kullanılan elemanlar standart modüller haline gelmiştir.ÜNİDEL MODÜLER DELME SİSTEMİ adı altında bu modüller ile delme ve dişçekme konusunda makına ve aparatlar oluşturulmak- tadır. Gereken yerlerde işe özel uygulamalar yapılmaktadır.Bu şekilde  
Show more oluşturulan sistemler ekonomik bir çözüm sağlamaktadır. Daha sonra sistemler ekler yapılarak ge- nişletilebilir.Benzer bir iş parçasını işler hale dönüştürülebilir. Kullanıcılar komple sistem yaptırabildikleri gibi bu modüllerden faydalanarak kendi bünye- lerinde sistem oluşturabilirler.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from ÖZGÜ KALıP MAKıNA SAN. TIC. LTD. ŞTI or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP