SERMED TIBBİ CİHAZ VE SAĞLIK GEREÇLERİ LTD. ŞTİ. - Istanbul

Company name
SERMED TIBBİ CİHAZ VE SAĞLIK GEREÇLERİ LTD. ŞTİ.
Location
KEFÇEDEDE MAH. DÖNMEDOLAP SOK NO:34/1 ÜSKÜDAR, Istanbul, Turkey
Contact number
+90 (216) 334 32 20
Fax
+90 (216) 334 32 21
Listed in categories
Company description
Yapı havuz Zodiac hazır yüzme havuzların Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir. Liner havuz, hazır havuz, prefabrik havuz, panel havuz ve demonte havuz gibi isimler ile anılan konstrüksiyon havuz sistemlerinin 1900'ü aşkın referansla 14 yıldır, Zodiac deniz şişme botlarının 24 yıldır satış ve servis hizmetlerini sürdürüyoruz. Bu prefabrik havuzların yanında betonarme havuzlar da yapıyoruz. Demonte havuzlar açık ve kapalı yüzme havuzlarla ilgili pratik ekonomik çözümler sunuyoruz. Zodiac havuz olarak prefabrik havuz, yarı olimpik havuz, gömme havuz, liner havuz, liner kaplama havuz, şişme havuz, zemin üstü havuz, yarı gömme havuz, villa özel havuz ve umumi site havuzları olarak havuz çeşitliğimiz mevcuttur. Öncüsü olduğumuz  
Show more hazır havuzlarda referanslarımız geniştir. Profesyonel havuz kurulumu, havuz kimyasalları, havuz robotu, tuz klorizasyonu, havuz bakımı ve havuz aksesuar ekipmanları hizmetlerini TSE uyumlu ulusal havuz enstitüsüne (uhe) bağlı olarak hijyen şartlarını ön planda tutarak uyguluyoruz. İlk günkü kadar saflığını koruyacak havuzlarımızı projeli mühendislik hizmetimizle ekonomik, pratik, uzun kullanım ömürlü 10 yıl garanti ile zodiac havuzun türkiye distribütörü olan yapı havuzu seçmekle sahip olabilirsiniz.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from SERMED TIBBİ CİHAZ VE SAĞLIK GEREÇLERİ LTD. ŞTİ. or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP