İSTEM İNŞAAT SAN. VE TIC. LTD. ŞTI. - Izmir

Company name
İSTEM İNŞAAT SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.
Location
1671 Sok No:94/4 Karşıyaka, Izmir, Turkey
Contact number
+90 (232) 3680820
Fax
+90 (232) 364 32 89
Listed in categories
Civil engineering
Banka
Dekorasyon
Fabrika
Inşaat
Show more
Izmir
Konut
Company description
Ülkemiz ekonomisinin önemli bir bölümünü oluşturan inşaat sektörü çok geniş bir spektruma yayılmış ticari bir etkinlik alanıdır. Türkiye’nin ve ülke ekonomisinin üçüncü en büyük yerleşim birimi olan İzmir’de merkezi bulunan firmamız ise bu geniş sektör içinde özellikle tadilat ve dekorasyon alanlarında uzmanlaşmıştır. Bunun yanı sıra temelden bina inşaatı ve sanayi yapıları konularında faaliyet göstermiş bulunan firmamız yaklaşık yirmi beş yıllık mühendislik ve mimarlık birikimini her projede fark ve katma değer yaratmak yolunda kullanmıştır. İnşaat sektöründe detayların önemini bilen zihniyetiyle İstem İnşaat, bölgenin inşaat sektöründeki kalıcı yerini çoktan almıştır. İstem İnşaat’ın uzmanlık  
Show more alanlarına giren tadilat ve dekorasyon, temelden bina inşaatı ve sanayi yapıları faaliyetlerinde özellikle banka şubeleri, kurumsal işletmeler, zincir mağazalar ve konut tadilat ve dekorasyonları, müstakil bina ve kooperatif inşaatları ve fabrika onarım ve inşaatları ön plana çıkmaktadır.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from İSTEM İNŞAAT SAN. VE TIC. LTD. ŞTI. or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP