ÖZER CIHAN GÜMRÜK MÜŞAVIRLIĞI - Istanbul

Company name
ÖZER CIHAN GÜMRÜK MÜŞAVIRLIĞI
Location
Sanayi Mah. Kazım Karabekir Cad. Caner İş Hanı No:16/4Çeşme Durağı Gungören, Istanbul, Turkey
Contact number
+90 212 637 85 00
Fax
+90 212 637 37 64
Website address
Listed in categories
Company description
20 yıldır lider olma amacıyla başladığı gümrükleme sektöründe istikrarlı büyümesiyle Merter'de kendi binasında hizmet veren ÖZER CİHAN sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bünyesinde Hava Kargo ve Sigorta hizmetlerinide dahil etmiştir.ÖZER CİHAN Gümrükleme bünyesinde 25 uzman ve tecrübeli personel görev yapmaktadır.Kusursuz hizmet vermek ve sorunları en çabuk şekilde çözmek için bünyemizde A karneli Gümrük Müşavirleri ve B karneli Gümrük Müşavir Yardımcıları bulunmaktadır.Hıza büyük önem veren firmamız bünyesindeki motorlu ve yaya kuryeler ile her an hizmetinize hazır bulunmaktadır.Teknoloji ve alt yapıya çok önem veren şirketimiz hizmetin kusursuz ve hızlı olması için en iyi bilgisayar programlarını kullanmaktadır.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from ÖZER CIHAN GÜMRÜK MÜŞAVIRLIĞI or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP