GEA MÜHENDİSLİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. - Istanbul

Company name
GEA MÜHENDİSLİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
Location
Yedpa Ticaret Merkezi G Caddesi No:108 34779 Ümraniye, Istanbul, Turkey
Contact number
+90 (216) 661 37 92
+90 (216) 661 37 93
Fax
+90 (216) 661 37 94
Website address
E-mail address
Listed in categories
Company description
GEA ELEKTRİK MÜHENDİSLİK SANAYİ ve TİCARET Limited Şirketi :2004 Yılında her biri mesleğinde uzun yıllara uzanan tecrübelere sahip Elektrik Mühendisleri tarafından YEDPA Ticaret Merkezi / İstanbul’da kurulmuştur.2009 Yılında GEA Mühendislikte hizmet anlayışında değişiklik olmadan şirket ortakları ile faaliyet adresinde değişiklik yaşanmıştır.Şirket yeni ortaklarca devir alınmış ve bugünkü adresine taşınmış; günümüzde bu adreste hizmetlerine devam etmektedir.GEA Mühendislik kusursuz müşteri memnuniyeti,profesyonel teknik destek,güvene dayanan hizmet anlayışı ile sektörün aranan firmaları arasında olmak istemektedir.Şirketimiz kuruluş amacına paralel olarak bu konularda teknik bilgisi ve tecrübesi olan çalışanları ile  
Show more kendisinden hizmet almak isteyen müşterilerine en iyi hizmeti verebilme gayreti içinde olmuş ve bundan sonrada olmaya devam edecektir.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from GEA MÜHENDİSLİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP