Çekmeköy Satılık Daire - Istanbul - Asia

  • Verified
    Listing
  • +9Years
    With Us
Company name
Çekmeköy Satılık Daire
Location
Madenler Mah. Özçelik Sk. No:1 K:1 Ümraniye 34776 - İSTANBUL, Istanbul - Asia, Turkey
Contact number
+902164072121
Company description
2001 yılında Amerika Birleşik Devletleri New York eyaletinde kurularak kısa bir süre içinde Kuzey Amerika bölgesinin başlıca emlak yatırım şirketlerinden biri haline gelen Show Realty, 2013 yılı sonlarında Türkiye emlak pazarında yerini almıştır.

Show Realty Turkuaz Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık olarak bu aileye 2015 yılı Nisan ayında katılma mutluluğunu yaşıyoruz.

Gayrimenkul sektöründe yılların tecrübesi ile günümüz arz ve taleplerini en doğru noktada bir araya getirmek için hizmetinizdeyiz.

Çekmeköy, Sancaktepe, Ümraniye ilçeleri başta olmak üzere tüm yurt genelinde satılık ve kiralık daire, villa, işyeri, arazi gibi gayrimenkullerin pazarlanmasında sizlere yardımcı olmaya hazırız.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Çekmeköy Satılık Daire or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Çekmeköy Satılık Daire is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP