ZAHİDE HANIM KIZ ÖĞRENCİ YURDU - Ankara

Company name
ZAHİDE HANIM KIZ ÖĞRENCİ YURDU
Location
Necatibey Cad.No:55 06420 Çankaya-Kızılay, Ankara, Turkey
Contact number
0312 230 49 30
Listed in categories
Company description
Ankara'da özel kız yurdu, Ankara kız yurtları, Ankara'daki kız yurtları, Hacettepe, Gazi, Başkent, Odtü Üniversitesi, ankara üniversitesine en yakın yurt, gazi üniversitesine en yakın yurt, dil tarih coğrafya üniversitesine en yakın yurt, ankarada atatürkçü yurt, ankaradaki özel yurtlar, ankarada özel yurt, ankaradaki özel yurtlar, ankaradaki özel kız yurtları, ankara merkez, ankara metroya yakın yurt, çankayada kaliteli yurt, çankaya merkezde yurt, ankaranın en kaliteli yurdur, ankaradaki en kaliteli yurt, ankarada en hesaplı yurt, ankara kpss için yurt, ankara tus için yurt, ankara ales için yurt, atılım üniversitesine yakın yurt, ufuk üniversitesine yakın yurt, çankaya üniversitesine yakın yurt, odtüye yakın yürt, gazi üniversitesi kampüse yakın yurt

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from ZAHİDE HANIM KIZ ÖĞRENCİ YURDU or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP