KARAOĞLU PEYZAJ MİMARLIK MÜH. TİC. LTD. ŞTİ. - Ankara

Company name
KARAOĞLU PEYZAJ MİMARLIK MÜH. TİC. LTD. ŞTİ.
Location
ÜMİT MAHALLESİ SERALAR BÖLGESİ 8. CADDE NO:123/5-6 ÇAYYOLU, Ankara, Turkey
Contact number
+90 (312) 235 99 91
+90 (312) 235 9993
Fax
+90 (312) 235 99 33
E-mail address
Listed in categories
Home and Garden
Ankara peyzaj
Bahçe düzenleme
Bahçe peyzaj
Botanik
Show more
Çevre düzenlemesi
Çiçek
Company description
Karaoğlu Peyzaj, Peyzaj, Peyzaj Proje, Peyzaj Uygulama, Hydroseeding, Fidan, Fidanlık, konut ölçeğinden başlayarak kentsel alanlarda, spor alanları, kent parkları, toplu konutlar, sanayi bölgeleri, alışveriş merkezleri, oteller, tatil köyleri, otoyollar, doğa onarımı ve benzeri konularda peyzaj proje, peyzaj uygulama, bakım ve danışmanlık, kentsel donatı elemanlarının temini ve montajı hizmetlerinin yanı sıra, Hydroseeding yöntemiyle çimlendirme, bitkilendirme ve şev stabilizasyonu konularında uzman ve yaratıcı teknik kadrosu, deneyimi ve makine ekipman parkı ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında müşterilerinin hizmetindedir.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from KARAOĞLU PEYZAJ MİMARLIK MÜH. TİC. LTD. ŞTİ. or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP