TÜRKİYE EİİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI - Istanbul

Company name
TÜRKİYE EİİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
Location
Nakkaştepe, Üsküdar, Istanbul, Turkey
Contact number
3268696
Website address
Listed in categories
Associations
Bağış
Çocuk
Egitim
Eğitime muhtaç çocuklar
Show more
Eğitim gönüllüleri
Eğitim parkı
Company description
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 35 yerleşik ilde 12 Eğitim Parkı, 53 Öğrenim Birimi, 20 Ateşböceği (gezici öğrenim birimi) ve 2 İl Temsilciliği ile çocuklarımıza eğitim desteği hizmeti sürdürüyor. Kuruluşundan bu yana 1,5 milyon çocuğumuza verdiği eğitim desteğini on binlerce gönüllüsü ile gerçekleştiriyor. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesini imzaladı.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from TÜRKİYE EİİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP