DEMKAR KLIMA HAVALANDIRMA SAN.TIC.LTD.STI. - Istanbul

Company name
DEMKAR KLIMA HAVALANDIRMA SAN.TIC.LTD.STI.
Location
GÜLSUYU MAH BİLGİNLER SOK. NO:7 Maltepe, Istanbul, Turkey
Contact number
+90 (216) 3769931
Fax
+90 (216) 3769932
Listed in categories
Electrical goodsAir conditioning
Aspiratör
Boya kabinleri
Demkar
Show more
Demkarklima
Demkar klima
Havalandirma
Company description
Demkar klima ltd.sti 1996 yilinda kurulmustur.Kurulus amaci tesisat sektöründe isitma ,sogutma ve havalandirma tesisatlari konularinda imalat,montaj servis, taahhüt ve projelendirme hizmetleri yapmaktir.Kurulusundan itibaren ürün yelpazesini sürekli genisleten firmamiz degisik müsteri gruplarina alternatif çözümler sunabilmektedir. Müsteri memnuniyeti odakli calisan firmamiz 2003 yilinda sahip oldugu TSE EN ISO 9000 kalite sertifikasi ile müsteriye kaliteli ürün anlayisini ön planda tutmustur.Ürün gamini sürekli genisleten firmamiz yeni müsteri gruplarina cevap verebilmek için oto boya firinlari, toz boya firinlar, yas boya firinlari ve kurutma firinlari gibi farkli imalat alanlarina da girmistir. Demkar klima olarak Genç dinamik ve uzman kadromuzla ve yeni atlilimlarla sektördeki yerinimizi uzun yillar devam ettirmek ve gelistirmek kararligi içindeyiz.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from DEMKAR KLIMA HAVALANDIRMA SAN.TIC.LTD.STI. or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP