TROIA PARK RESTAURANT CAFE INTEPE

Restaurant name
TROIA PARK RESTAURANT CAFE INTEPE
Location
Çanakkale - İzmir Karayolu 17. Km İntepe, ÇANAKKALE
Contact number
(0286) 223 33 66
Fax
(286) 223 33 76
Listed in categories
Restaurants
Bozcaada
Çanakkale
Eceabat
Gelibolu
Show more
Istanbul
Izmir
Company description
çanakkale-izmir yolu üzerinde bulunan tesisimiz TROIAPARK, Çanakkale değerlerine sahip çıkan; sanatı ve doğayı seven; kalite, lezzet ve hijyenin eksik olmadığı bir tesis olmayı hedeflemiştir. Bozcaada, Gökçeada, Samothraki (Yunan Adası), Gelibolu Yarımadası, Şehitler Abidesi ve Çanakkale Boğazı'ndan oluşan muhteşem panoraması; 100 araçlık otoparkı; Balkan ve Anadolu mutfağına sahip restaurant ve cafesi, Çanakkale'nin ilk özel sanat galerisi olan Ofreneion Sanat Galerisi; Seramik Evi; Köy Pazarı ve Peynir Helvacısı; Şelale Bahçesi ve kamelyaları; oyun odası ve salonları; çocuk ve voleybol parkı; bay - bayan - engelli hijyenik tuvaletleri; reviri; mescidi ve kesintisiz interneti ile birey, aile ve grupların tüm günlerini geçirebilecekleri,  
Show more güleryüzlü ve kaliteli hizmet anlayışını benimseyen, sıcak bir ortam oluşturmayı kendine ilke edinmiş olan günübirlik bir tesistir.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from TROIA PARK RESTAURANT CAFE INTEPE or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP