TONBULLAR UN - Kastamonu

Company name
TONBULLAR UN
Location
Tonbullar İş Merkezi No:4 Merkez, Kastamonu, Turkey
Contact number
+90 (366) 214 10 96
Fax
+90 (366) 214 42 72
E-mail address
Listed in categories
Food retailersFood products
Değirmen
Değirmen unu
Hazır beton
Show more
Inşaat malzemeleri
Kastamonu hazır beton
Kastamonu inşaat
Company description
Misyonumuz Kalite, Hız ve Verimlilik temel değerleri ile müşterilerimiz, çalışanlarımız, toplum ve çevreyi buluşturmak, oluşturduğumuz değerleri sürekli ve planlı bir biçimde artırmaktır---Vizyonumuz Tonbullar, geliştirdiği hizmet ve ürünler sayesinde, kaliteli, hızlı ve verimli servisleri ile birinci sınıf bir şirket olmayı hedeflemektedir. Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak hizmet ve ürünler sunmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz. Müşterilerimize, çalışanlarımıza davranışlarımızda; karşılıklı saygı ve dürüstlük esastır. Müşterilerimizin her biri bizim için ayrı bir değerdir. Kendi kullanmadığımız hiç bir ürün yada hizmetimizi müşterimizle buluşturmama en önemli prensibimizdir.   
Show more Vazgeçilmez Değerlerimiz · En yüksek seviyede doğruluk ve iş ahlakına bağlı olarak, müşteri ve iş arkadaşlarımızla doğru ilişkiler kurarız. · Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, beklentilerinin de üzerinde karşılayacak hizmet ve ürünler sunmak ve sürekli geliştirmektir. Yürürlükte olan tüm yasalara uyarız ve bundan taviz vermeyiz. · Ürün ve hizmetlerimizde; Topluma, doğal çevreye ve insanlığa yararlı olmak için gayret sarfederiz. · Çalışanlarımız bizim için değerlidir ve çalışan gelişimi için sürekli yatırım yaparız. · Her düzeyde açık iletişim kurmanın doğru olduğuna inanırız. · Şirketimiz çalışanlarının kendi konularında lider olduğuna inanırız. Her çalışanımız bilgi birikimlerini ve tecrübelerini diğer çalışanlarla paylaşır ve iş arkadaşlarının gelişimlerine katkıda bulunmayı vazife sayar. · Farklı olmanın, farklılık yaratmanın önemine inanırız. · İşimiz sırasında ürettiğimiz yada edindiğimiz bilgilerin gizliliğine saygı gösteririz. · İş için tümüyle etkin ve doğru biçimde rekabet ederiz.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from TONBULLAR UN or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP