AYYILDIZ SULAMA SİSTEMLERİ - Malatya

Company name
AYYILDIZ SULAMA SİSTEMLERİ
Location
Cumhuriyet Alanı No:13 Darende, Malatya, Turkey
Contact number
0422 615 12 37
Fax
0422 615 12 37
E-mail address
Company description
1998 yılında Malatya da kurulmuş olan AYYILDIZ SULAMA peyzaj alanları, tarımsal alanların proje ,montaj ve sulamasında faaliyet göstermekte olup,çalışmalarına 2007 yılında bünyesine eklediği Fethiye şubesi ve Filtrasyon imalathanesiyle güçlenerek devam etmektedir. AYYILDIZ SULAMA; Tarımsal sulama sistemleri , damla sulama sistemleri , peyzaj sulama sistemleri , filtrasyon sistemleri , pompa , hidrofor , montaj ve bakımı yapılmaktadır. AYYILDIZ SULAMA; Dünya lideri olan palaplast , rainbird , hunter , naandan , Yunanistan , İsrail menşei li damla ve tarımsal alanda kullanılan tüm malzemelerin bulunduğu büyük bir firmadır. Yerli firmaların ürettiği (Göksu damlama,kalyon , güney vana , klepsan , Türkoğlu , şen pres , duyar ,  
Show more senkron , alternatif , eser , toprak su , Fırat boru , beta fidancılık ve ispanya firmalarıyla çalışmaktadır. AYYILDIZ SULAMA ; Fidan konusunda ispanyadan gelen bodur ve yarı bodur meyve fidanları da satmaktadır. Projelerimiz ; tarımsal sulama ve peyzaj sulama sistemlerinde manuel ve otomatik sekilde Montaj ve uygulama yapılmaktadır. AYYILDIZ SULAMA bu yönde üstlendiği yüksek kalite düşük maliyetli plan , proje , montaj ve uygulamaya devam etmektedir. Uzman kadrosunun(ziraat mühendisleri , sera ve sulama teknikerleri ) deneyimi ve teknolojik altyapısını kendinesine temel alan AYYILDIZ SULAMA müşteri memmuniyetini ön planda tutmaktadır.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from AYYILDIZ SULAMA SİSTEMLERİ or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP