Avukat Aytaç KINDIR - Istanbul - Asia

  • Verified
    Listing
Company name
Avukat Aytaç KINDIR
Location
Cevizli Mah. Köroğlu Cad. No: 3 D: 5 Afraze Residence Kartal İSTANBUL, Istanbul - Asia, Turkey
View Map
Contact number
05387934832
Mobile phone
05387934832
Working hours
  • Monday: 08:00 - 18:00
  • Tuesday: 08:00 - 18:00
  • Wednesday: 08:00 - 18:00
  • Thursday: 08:00 - 18:00
  • Friday: 08:00 - 18:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
Company manager Aytaç Kındır
Establishment year 2016
Employees 1-5
E-mail address
Job Search
Location map
Company description
Lise öğrenimini Işıklar Askeri Lisesi’nde tamamlayarak akabinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi‘nden mezun olmuştur. Lisans eğitimi esnasında Hukuk Klinikleri biriminde gönüllü olarak hizmet vermiş ve hukuk pratiğini geliştirmiştir. Halen, Anadolu Üniversitesi‘nin Yönetim Bilgi Sistemleri Bölümü‘nde ikinci üniversite öğrenimine devam etmektedir. İstanbul Barosu Kişisel Verilerin Korunması Komisyonu Üyesidir. “Uluslararası Ticaret Hukuku” alanında yüksek lisansı bulunmaktadır. İşveren ve İşveren Vekili İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Sertifikası sahibi olup İş Hukuku, İşçi/İşveren vekilliği ve Şirketler Hukuku alanında birçok seminer ve eğitime katılmış ve müvekkillerine hizmet vermektedir.  
Show more İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

İşçi ve işveren arasındaki çözüm bekleyen konularda hukuki danışmanlık yapılmaktadır. İşçilerin en çok hukuki danışmanlığa ihtiyaç hissettikleri konular genellikle tazminat, izin ve haksız yere işten çıkarılması ile fazla mesai ücretleri hesaplanma ve ödenmesi konusudur. Kısacası işçilerin hukuki mücadele sürdürmesi gerektiği, hakkını araması gerektiği her anda yanı başlarındayız.

İstanbul’da kurulmuş avukatlık büromuzda yer alan başta Av. Aytaç Kındır olmak üzere son derece donanımlı ve deneyimli avukat grubumuza hukuki sorularınızı sorabilirsiniz. Gerek İstanbul içinden gerek Türkiye’nin herhangi bir şehrinden avukatlarımıza online soru sorabilir ve davalar hakkında danışabilirsiniz. İş Hukuku avukatı arayışlarınız için şu anda doğru yerdesiniz. İsterseniz iletişim adreslerimizden uzman iş hukuku avukatlarımıza danışıp alacağınız bilgilere göre daha sağlam adımlar atabilirsiniz. Arayışınız İstanbul boşanma avukatı üzerine ise yine benzer şekilde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Avukat Aytaç KINDIR or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Avukat Aytaç KINDIR is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP