FURKAN HAVAİ FİŞEK - Istanbul - Europe

  • Verified
    Listing
Company name
FURKAN HAVAİ FİŞEK
Location
Mahmutbey mahallesi İstoç Toptancılar Sitesi 2437. sokak 18. Ada 7. Kapı No: 111 Bağcılar İstanbul, Istanbul - Europe, Turkey
View Map
Contact number
08503083540
Establishment year 2021
Employees 6-10
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Furkan Havai Fişek müşterilerine özel günler için kullanılan patlayıcı malzemeleri sunmaktadır. Bünyesinde meşale, füze, topaç, torpil, volkan çeşitleri bulundurmaktadır. Uygun fiyat politikası olmasıyla birlikte gün içerisinde kargo imkanı sağlayarak hizmetini genişlemektedir. İstanbul içerisinde gün içi kargo yapılarak hızlı teslimatta sağlamaktayız.
Sitemiz üzerinden kayıt olarak hızlı bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Müşterilerimize özel kampanyamız olarak 150 TL üzerinde alışveriş yapmanız halinde ücretsiz kargo da sağlanacaktır. Telefon ve WhatsApp üzerinden ulaşım sağlayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Sitemizde patlayıcı malzemelerin sürekli olarak güncel stokta yer almaktadır. Sürekli olarak tedarik  
Show more sağlayarak hem toptan hem de perakende olarak hizmetini sağlamaktadır. Müşterilerimiz için günden güne gelişim sağlayarak yeni olanaklar sağlıyoruz.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from FURKAN HAVAİ FİŞEK or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for FURKAN HAVAİ FİŞEK is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP