İSTANBUL HURDACI - Istanbul - Europe

  • Verified
    Listing
Company name
İSTANBUL HURDACI
Location
Firüzköy Mah. Çavuş Cd. No:46/A Avcılar/İstanbul, Istanbul - Europe, Turkey
View Map
Contact number
05356540562
Establishment year 2021
Employees 1-5
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
İstanbul Hurdacı alanında en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarına devam etmektedir. Hurda geri dönüşüm bakımından en önemli yapılardan biridir. Yapılacak işte güncel ekipmanlarla birlikte ekonomik olarak denge sağlaması gerekmektedir. İstanbul hurdacı olarak işimizi genişletmeye ve müşterilerimize uyguladığımız uygun fiyatla birlikte hareket ederek işimizi sağlamaktayız.
Sitemiz üzerinden direk olarak iletişime geçerek fiyatlandırmalarımızı öğrenim sağlayabilirsiniz. Müşteri hizmetlerimiz direk olarak sizinle ilgilenerek istediğiniz hizmeti sağlayabilirsiniz. Hurdacı olarak hem alım hem de satım işlemleri sağlamaktayız. Her iki işlemde uygun fiyat dengesi korunarak hareket edilmektedir. Hurda listesi olarak demir, bakır, krom,  
Show more kablo, akü, kurşun, çinko ve kağıt gibi malzemelerden oluşmaktadır. Tedarik olarak günden güne ilerleme sağlayarak firmamız hedeflerine ulaşarak alanında öncü bir şekilde hareket etmektedir.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from İSTANBUL HURDACI or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for İSTANBUL HURDACI is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP