Gökçece Kalıcı Makyaj, Saç Çoğaltma - Istanbul - Europe

  • Verified
    Listing
  • +5Years
    With Us
Company name
Gökçece Kalıcı Makyaj, Saç Çoğaltma
Location
Valikonağı Caddesi Nişantaşı - Şişli İSTANBUL 34365, Istanbul - Europe, Turkey
View Map
Contact number
0553 927 96 87
Mobile phone
0553 927 96 87
Working hours
  • Monday: 09:00 - 20:00
  • Tuesday: 09:00 - 20:00
  • Wednesday: 09:00 - 20:00
  • Thursday: 09:00 - 20:00
  • Friday: 09:00 - 20:00
  • Saturday: 09:00 - 15:00
  • Sunday: Closed
Company manager Gökçe Temuçin
Establishment year 2005
Employees 1-5
E-mail address
Location map
Company description
2005 yılından bu yana profesyonel olarak ve Uzman Estetisyen sertifikamla Saç çıkarma (saç çoğaltma & saç gürleştirme), Epilasyon (lazer epilasyon & iğneli epilasyon), Kalıcı makyaj (kalıcı dudak makyajı & kalıcı kaş makyajı & kalıcı eyeliner & kalıcı dipliner), Cilt bakımı (medikal cilt bakımı & leke tedavisi & kimyasal peeling & hassas cilt bakımı) uygulamaları yapıyorum. Türkiye ve İstanbul’un en büyük sağlık merkezlerinde uzun yıllar boyunca sayısız uygulamayı başarıyla tamamlayıp danışanların hayatlarına daha sağlıklı ve kendilerinden memnun devam etmesinde pay sahibi oldum diyebilirim.

Epilasyon için yüze lazer epilasyon, sırt epilasyon, kol epilasyon ve bıyık lazer epilasyon daha çok tercih edilmektedir. İğneli  
Show more epilasyon ise lazer epilasyondan sonra daha küçük ve sarı tüyler için tavsiye edilmektedir. Kimi durumda iğneli epilasyon daha iyi sonuç vermektedir ama seans süreleri biraz daha uzun sürebilmektedir. Danışanlarımız arasında hem kadınlar hem erkekler olduğu için erkek lazer epilasyon hizmeti de vermekteyiz.

Cilt bakımında da epilasyon konusunda olduğu gibi erkek cilt bakımı sunduğumuz hizmetler arasındadır. İstanbul'da cilt bakımı merkezleri arayışında iseniz Nişantaşı'ndaki kliniğimize uğrayabilir veya iletişim adreslerimizi arayarak bizden bilgi alabilirsiniz. Cilt bakımında geniş çapta profesyonel ve medikal cilt bakımı uygulamaları yapıyoruz uzun yıllardır. Bu doğrultuda hassas cilt bakımı, leke tedavisi, kimyasal peeling gibi uygulamalar uzmanlık alanımız içindedir.

Microblading de denilen kalıcı makyaj uygulaması genellikle yüz bölgesinde dudak, kaş ve göz çevresine uygulanmaktadır. Kalıcı makyaj uygulaması doğal boyalar ile cildi tahriş etmeden uygulandığı zaman uzun yıllar boyunca her gün makyaj yapmışsınız gibi bir cilde / yüze sahip olmanızı sağlayan özel tekniklerden biridir.

Saç dökülme tedavisi de son yıllarda özenle uygulayıp ciddi sonuçlar aldığımız hizmetlerimizden biridir. Bu bakımdan saç çoğaltma / saç çıkarma konusunda yoğun talep almaktayız. Sunduğumuz saç çoğaltma yöntemi, saç ekimi olmadan tamamen doğal saç çıkarma yöntemlerinden biridir. Her seans sonrası saç dökülmeniz duruyor ve saçlarınız gürleşmeye başlıyor. Bu yöntemle saç dökülmesine çözüm getirmiş oluyoruz. Bununla ilgili ve diğer tüm uygulamalarımız ile ilgili bizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Gökçece Kalıcı Makyaj, Saç Çoğaltma or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Gökçece Kalıcı Makyaj, Saç Çoğaltma is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in May 2019
Last update on May 2019

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP