Teknik Paten Havalandırma & Klima - Istanbul - Europe

  • Verified
    Listing
  • +5Years
    With Us
Company name
Teknik Paten Havalandırma & Klima
Location
Altın Bakkal Sokak N:4/A Tarlabaşı - Beyoğlu 34435, Istanbul - Europe, Turkey
View Map
Contact number
0532 451 34 16
Mobile phone
0532 451 34 16
Working hours
  • Monday: 09:00-21:00
  • Tuesday: 09:00-21:00
  • Wednesday: 09:00-21:00
  • Thursday: 09:00-21:00
  • Friday: 09:00-21:00
  • Saturday: 09:00-15:00
  • Sunday: Closed
Company manager Alihan Temuçin
Establishment year 1998
Employees 1-5
E-mail address
Location map
Company description
Hizmet vermeye başladığımız günden bu yana en kaliteli ve düzgün havalandırma & Klima hizmetleri vermekteyiz. Havalandırma sistemleri için Türkiye ve İstanbul civarında her sektörden büyük - küçük firmaya hizmet vermiş bulunmaktayız. Havalandırma işleri için özellikle cafe, otel, restaurant, lokanta, otopark, kahvehane, ofis, dükkan gibi hem işyeri hem de geniş alanlardan talep görmekteyiz. Havalandırma sistemleri için ev havalandırma sistemleri de son derece talep görmektedir. İstanbul'da havalandırma sistemleri için uygulama öncesi hem Anadolu yakasında hem de Avrupa yakasında ücretsiz keşif hizmetimiz bulunmaktadır. Havalandırma sistemleri fiyatlarını da bu keşif sürecinde belirlemekteyiz.

Klima servisi de havalandırma sistemlerine  
Show more sahip olmayan yerler için aynı profesyonellikte verilmektedir. Gerek klima temizliği gerek de klima bakımı gerekse de klima montajı her talep eden firma için tarafımızdan en kısa sürede profesyonellikle yerine getirilmektedir. Bu tür veya özel klima servisi işleri için İstanbul içinde özellikle Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli, Fatih, Kadıköy, Zeytinburnu, Tuzla, Aksaray, Beylikdüzü, Bayrampaşa, Büyükçekmece, Ataşehir, Eminönü, Eyüp, Florya gibi İstanbul semtlerine gün içinde ücretsiz hem evler için hem de işyerleri için ücretsiz keşif yapmaktayız. Klima bakımı fiyatını iletişim numaralarımızı arayarak öğrenebilir veya duruma göre bizden keşif yapmamızı isteyebilirsiniz.

Keşif hizmetlerimiz için herhangi bir ücret almamaktayız. Ayrıca detaylı analiz ve fiyat raporunu bizden isteyebilirsiniz.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Teknik Paten Havalandırma & Klima or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Teknik Paten Havalandırma & Klima is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP