VRC YAPI METAL ASMA TAVAN LTD ŞTİ - Ankara

  • Verified
    Listing
  • +9Years
    With Us
Company name
VRC YAPI METAL ASMA TAVAN LTD ŞTİ
Location
örnek sanayi sitesi 1260 sokak no 19 ostim, Ankara, Turkey
View Map
Contact number
03123857201
Fax
03123857202
Website address
Working hours
  • Monday: 08:00
  • Tuesday: 08:00
  • Wednesday: 08:00
  • Thursday: 08:00
  • Friday: 08:00
  • Saturday: 08:00
  • Sunday: Closed
Company manager yavuz
Establishment year 2012
Employees 6-10
E-mail address
Location map
Company description
"VRC YAPI" kurulduğu günden itibaren aynı heyacan, başarma arzusu, üstün kalite anlayışı ve daha iysini sunabilme çabası ile çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir.

Üretmiş olduğu metal asma tavan ürünleriyle bir çok çağdaş projeye imza atmıştır.

Hızla gelişen teknoloji ve değişen piyasa talepleri üretilen malzeme çeşitliliğini ve kaliteyi arttırmış, projelendirme, pazarlama, satış ve destek çalışmaları ile birçok projeyi tamamlamıştır.

Alüminyum ve Galvanize Çelik asma tavan panellerinin, taşıyıcı profillerinin ve aksesuarlarının üretimi tamamen bilgisayar destekli makinelerde ve uzman mühendis kadrosunun denetiminde gerçekleşmektedir.

Ürünlerimiz, Kalite Yönetim Sisteminin ISO 9001 Standartlarına Uygun  
Show more Olduğu Belgelendirilmiş Tesislerimizde Alüminyum veya Galvanize Çelik metallerden üretilmekte olup, Polyester fırın boya ile boyanmaktadır. Dünya standartlarına uygun olarak istenilen ölçülerde ve renklerde üretilmekte olan ürünlerimiz kalite kontrol mühendislerimizin denetiminden geçtikten sonra satışa sunulmaktadır.

"VRC YAPI" olarak üretmekte olduğumuz asma tavan sistemlerinin projelendirme ve satışı uzman satış kadromuz ile gerçekleştirilmektedir.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from VRC YAPI METAL ASMA TAVAN LTD ŞTİ or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for VRC YAPI METAL ASMA TAVAN LTD ŞTİ is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP