EMOS GROUP - Istanbul - Asia

  • Verified
    Listing
  • +11Years
    With Us
Company name
EMOS GROUP
Location
YEDPA TİCARET MERKEZİ H2 BLOK 1P. NO: 18 ATAŞEHİR, Istanbul - Asia, Turkey
Contact number
0216 652 21 94
Mobile phone
0506 493 98 40
Fax
0216 471 34 41
Company manager ümit ığdır
Establishment year 2011
Employees 1-5
E-mail address
Company description
EMOS GROUP, 2011 yılında ticaret hayatına başlayarak deneyimli ve uzman kadrosu, modern hizmet anlayışı ve uluslararası vizyonuyla makine imalatçıları, otomasyon sistemleri için gerekli olan; Lineer Cetveller, Lineer Potansiyometreler, Magnetostriktif Lineer Cetveller, Rotary Encoderler, Basınç Transmitterleri, Seviye Sensörleri, Manyetik Lineer Enkoderler, Güvenlik Sensörleri, Açı, Eğim Sensörleri, Hız Kontrol,PLC, Sürücüler, Operatör Panelleri, Servo, Step, Lineer Motorlar, Sıcaklık Sensörleri, Sıcaklık Göstergeleri, Sayıcılar, Üniversal Kontrol Cihazları, İndikatörler, SSR, Sinyal Dönüştürücü vb.sensörleri ile pozisyon, mesafe, açı, basınç ve seviye kontrolü için kullanılan, Üniversal Takım Tezgahları için gerekli olan Dijital  
Show more Koordinat Okuma Sistemleri, CNC - Üniversal Takım Tezgahları ve Pres Makinelerinin satışı, montajı gibi iştigal konularımızla müşteri odaklı çözüm üreterek en hızlı ve ekonomik şekilde müşteri memnuniyetine yüksek önem vererek güçlü stoklarımızla uzun vadeli tedarik ilişkilerine önem vererek işletmenize hizmet etmeyi arzuluyoruz.
Hayatın her alanı için üretimde kullanılan endüstriyel makineler ve otomasyon ürünleri için oluşturulan çalışma alanlarında en yaratıcı ve en yenilikçi çözümleri sunan EMOS GROUP sahip olduğu global vizyon, girişimci ruh ve dinamizm ile geleceğin Sensör İmalatçısı olmayı bugünden hedeflemektedir.
Emos Group; dinamik ve genç yapısıyla, doğru stratejiler üretip bunları uygulamadaki kararlılığıyla hedeflerini en yakın süredegerçekleştirip sektör liderliğine ulaşmayı ilke edinmiştir. Emos Group, zirvede kalmanın zirveye ulaşmaktan daha zor olduğunu bilmekte ve faaliyetlerinin her alanında bu sorumlulukla hareket etmektedir.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from EMOS GROUP or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for EMOS GROUP is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in December 2012
Last update on December 2012

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP