ALSESA ZEMİN MARKET TEKSTİL HALICILIK KUYUMCULUK OTM ÇELİK KAPI TİC LTD ŞTİ - Istanbul

Company name
ALSESA ZEMİN MARKET TEKSTİL HALICILIK KUYUMCULUK OTM ÇELİK KAPI TİC LTD ŞTİ
Location
Ümraniye, Istanbul, Turkey
Contact number
216 4129015
E-mail address
Listed in categories
Company description
1500’ün üzerinde ürün çeþitleri ile hizmet veren Alsesa Zemin Market'te , Duvardan duvara halý, Halýfleks, Halý, Mineflo, Parke, Islak zemin paspaslarý, Banyo paspaslarý, Yolluk, Çocuk odasý halýlarý, Çocuk odasý halýfleksleri, Kameralý çelik kapý, Kamera güvenlikli çelik kapý, Çelik kapý, Halýflexs, Defolu halý, Defolu halýfleks, Defolu halýflexs, Defolu mineflo, Defolu parke, Duvardan duvara halýfleks,Halifleks haliflexs, Defolu zemin malzemeleri, duvardan duvara halýflexs, seri sonu malzemeler, duvardan duvara spot, ucuz halýfleks, ucuz halý, ucuz mineflo, ucuz parke, ucuz paspas) ,Ürünlerimiz ; Alev almayan, bakteri üretmeyen, çizilmeyen, leke tutmayan, statik elektriklenme yapmayan, astým ve bronþit hastalýklarýna öncülük etmeyen ve  
Show more bu özelliklere benzer daha bir çok özelliklere sahip olan ürünlerimiz ; iþyerleri ve evler, Oteller, Restaurantlar, Vakýflar, Belediyeler, Hava yollarý, Tatil Köyleri, Bankalar ve diðer her türlü mekânlar için ortam þartlarýna göre uygun malzemeler kullanarak her mekana göre tasarlanabilecek þekilde ürünlerini sizlerin hizmetine sunan ALSESA Zemin markette, profesyonel montaj ekipleri ile montajlar yapýlmaktadýr

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from ALSESA ZEMİN MARKET TEKSTİL HALICILIK KUYUMCULUK OTM ÇELİK KAPI TİC LTD ŞTİ or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in October 2012

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP