Aktek Klima Ve Mühendislik Hizmetleri - Istanbul - Europe

  • Verified
    Listing
  • +12Years
    With Us
Company name
Aktek Klima Ve Mühendislik Hizmetleri
Location
Ömer Hayyam Caddesi no 69 Beyoğlu - İstanbul, Istanbul - Europe, Turkey
Contact number
+902122371058
Mobile phone
+905312579660
Fax
+902122357203
Establishment year 2005
Employees 6-10
E-mail address
Company description
Firmamız bir mühendislik firması olup soğutma, ısıtma ve tüm yangın sistemlerinin kurulum, arıza, bakım, montaj ve onarım hizmetlerini vermektedir. Gerek sıfır gerekse ikinci el klimaların alım, satım, montaj ve onarım işleri branşında uzmanlaşmış, deneyimli, profesyonel ve tecrübeli ekibimiz tarafından yapılmaktadır.
Ev ve ofis klimaları, ticari tip klimalar, merkezi sistem vrv-vrf-vrs klimalar ve havalandırma cihazları soğutma ve ısıtma grubumuzun başlıca faaliyet alanlarıdır.. Duvar tipi split klimalar, kaset tipi klimalar, salon tipi klimalar, tavan tipi klimalar, chiller soğutma sistemleri başlıca ürün çeşitlerimizdendir. Her marka klimanın arıza, bakım, montaj, alım ve satımı yapılır.
Ana hedefimiz teknolojik gelişmeler  
Show more paralelinde, artık uzmanlık ve kadrolaşma gerektiren teknik hizmeti, kalifiye ve yeterli sayıda teknik personeli istihdam ederek, müşterilerimize kurumsal kimlik bilinci ile tam zamanında ve kesintisiz olarak genel soğutma sistemleri satışı, bakımı ve hizmeti sağlamaktır ve bu ana hedef bizi, profesyonel anlamda organize olmuş, müşteri odaklı düşünüp sürekli kendini güncelleyen, tüzel ve bireysel anlamda hiçbir zaman "hayır" kelimesini kullanmayan "amatör ruhlu profesyonel" bir ekip haline getirmiştir.
Bizimle tüm soğutma, klima, havalandırma, sıhhi tesisat ve yangın sistemlerinizin kurulum, onarım, servis, yedek parça ve periyodik bakım anlaşması ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.Bize daima güvenebilirsiniz.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Aktek Klima Ve Mühendislik Hizmetleri or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Aktek Klima Ve Mühendislik Hizmetleri is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP