Ersin Seçilmiş Erkek Kuaförü - Istanbul - Europe

  • Verified
    Listing
  • +12Years
    With Us
Company name
Ersin Seçilmiş Erkek Kuaförü
Location
Tarabya Bayırı Cad. Sanatçılar Sitesi Ahsen Apt. A Blok 63C, 34457 Sarıyer, İstanbul, Istanbul - Europe, Turkey
View Map
Contact number
2129994045
Fax
2122994046
Working hours
  • Monday: Closed
  • Tuesday: 09:00_20:00
  • Wednesday: 09:00_20:00
  • Thursday: 09:00_20:00
  • Friday: 09:00_20:00
  • Saturday: 10:00_20:00
  • Sunday: 12:00_19:00
Company manager Ersin Seçilmiş
Establishment year 2006
Employees 6-10
E-mail address
Location map
Company description
Ersin Seçilmiş mesleğine dair ilk deneyimlerini çok erken yaşlarda çalışma hayatına başlayarak kazandı. Geleneksel Türk berberlik kültürünün verdiği disiplinle birlikte, daha o yıllarda kendini modern saç tasarımlarının arayışına yönlendiren Ersin, yeteneğini ve sanatını İstanbul’da sektörün önde gelen saç tasarımcılarıyla birlikte, hem erkek hem kadın saç modelleri üzerinde uzmanlaşarak pekiştirme fırsatı buldu.

Çalışma hayatının getirdiği yoğunluğa aldırmadan, 2000'li yılların başından itibaren Ankara, Bursa, İzmir ve İstanbul gibi büyük şehirlerde çeşitli festivallere ve yarışmalara katılarak kariyerinde yeni, başarılı bir döneme girmiştir. Edindiği deneyimleri, yeteneği, hayalgücü ve yaratıcılığını  
Show more büyük bir ustalıkla harmanlayan Ersin, 2006 yılında İstanbul'un seçkin semtlerinden Tarabya'da "Ersin Seçilmiş" adında kendi yerini açarak alanındaki bireysel başarılarıyla adından söz ettirmeye başlamıştır.
Alanında uzmanlaşma süreci içerisinde, 2007 yılında İstanbul'da düzenlenen "Uluslararası Kuaför ve Güzellik Festivali" kapsamında "Erkek Saç Kesim Yarışması"nda "Profesyoneller" kategorisinde 3.'lük ödülünün sahibi Ersin, 2009 yılında yine İstanbul'da düzenlenen "Hairfest Türkiye Show"da "Profesyonel" kategorisinde 1.'lik ödülünü alarak "Yılın En İyi Erkek Kuaförü" seçilmiştir ve bu ünvanı hala elinde bulundurmaktadır.
Gerek modern ve geleneksel saç tasarımı konusundaki bilgi birikimi, gerek makasındaki ustalığı ve gerekse samimi ve güleryüzlü kişiliğiyle konuklarına ayrıcalıklı bir ortam yaratan Ersin, kendi işlettiği butik saç tasarım merkezinde kişiye özel, bire bir hizmetlerini titizlikle sürdürmektedir.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Ersin Seçilmiş Erkek Kuaförü or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Ersin Seçilmiş Erkek Kuaförü is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in June 2012
Last update on June 2012

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP