ALP TEKSTİL VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. - Istanbul

Company name
ALP TEKSTİL VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
Location
Güneştepe Mah. Bağlar Cad. Özgür Sok. No:68-70 Güngören, Istanbul, Turkey
Contact number
+90 (212) 461 05 90
Fax
+90 (212) 461 09 70
Company description
Çiçek, Hediyelik Eşya ve ürün paketlenmesinde kullanılmakta renkli ve her türlü ambalaj malzemesinin imalatı ve pazarlanması.Renkli Tela, Elyaf, Flowers, Florist Net, Tekpak, Simli Elyaf, Simli Tül. Kağıt tela, Likralı tela, Tülbent Tela, Keçe, Tekstil sektörü ve tekstile bağlı promosyon sektöründeki 10 seneyi aşkın çalışmalarından sonra 2002 senesinde ATD markası ile kurumsallaşarak hizmetlerini daha kaliteli ve profesyonel bir hale getirmiş olan ATD' nin ürün ve hizmetleri kısa bir zaman içerisinde Türkiye'nin 7 bölgesi , 48 ilinde,Yurtdışında ise Polonya,Azerbaycan,Romanya,Bulgaristan ve KKTC' ne ulaşır hale gelmiştir. Kaliteyi-Ucuza,Memnuniyeti-Devamlılığa,Hizmeti-Disipline bağlayarak çalışan ve bunu bir sistem haline getiren ATD,  
Show more İstanbul ili,Güngören ilçesindeki 150 m2 merkez ofis ve 400 m2 imalathane+depo alanı ile tecrübeli personellerden oluşan kadrosuyla hizmet vermektedir.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from ALP TEKSTİL VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP