TEMİZOĞLU KAĞIT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ - Adana

  • Verified
    Listing
Company name
TEMİZOĞLU KAĞIT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Location
Yeşiloba Mah. 46167 Sk. No 20/M Seyhan, Adana, Turkey
Contact number
3222441001
Fax
3222441002
E-mail address
Listed in categories
Company description
Temizoğlu Kağıt; 2000 yılında promosyon ve kağıt sektöründe yatırımları ile faaliyete başlamıştır. 2006 yılında Kağıt mendil, Tuvalet Kağıdı, Kağıt Havlu, Peçete, Dispenser ve Kutu Mendil üretiminde faaliyet göstermeye başlamış olup müşterileri ile uzun vadeli ilişkiler geliştirmek ve sürdürmek için çaba göstermektedir. 2011 yılında büyük değişim ile Konfor markalı ürünleri tüketicilerine sunmaya başlamış ve her zaman müşteri memnuniyeti üzerine odaklanmıştır. Temizlik kağıtları kategorisinde Konfor, Emporia markaları, Endüstriyel kağıtlar kategorisinde Konfor Profesyonel, Motional markaları ile ürünlerini tüketicilerle buluşturmaktadır.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from TEMİZOĞLU KAĞIT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for TEMİZOĞLU KAĞIT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in May 2012
Last update on June 2019

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP