Mert Giyim iş Elbiseleri (İmalat) - Istanbul

  • Verified
    Listing
Company name
Mert Giyim iş Elbiseleri (İmalat)
Location
Yenidoğan Mahallesi Abdi İpekçi Cad. Çizmeci İş Merkezi, D:87/58, Istanbul, Turkey
View Map
Contact number
0212 544 51 34
Mobile phone
0542 436 0050
Fax
Fikret Şentürk
Working hours
  • Monday: 08:00-19:00
  • Tuesday: 08:00-19:00
  • Wednesday: 08:00-19:00
  • Thursday: 08:00-19:00
  • Friday: 08:00-19:00
  • Saturday: 08:00-19:00
  • Sunday: 24 Saat
Company manager Fikret Şentürk
Establishment year 2000
Employees 11-15
E-mail address
Location map
Company description
Mert Giyim İş Elbiseleri, 2000 yılında kurulmuş ve kurumsal firmaların kimliğini yansıtan, istekleri doğrultusunda ürün tasarımları ile birlikte personel kıyafetlerinin yurtiçi üretim ve satışları başta olmak üzere yurtdışı pazarlarında da bu ürünlerin ihracatını gerçekleştiren bir şirkettir.

Üretim faaliyetlerini günümüzde de sürdürdüğü Bayrampaşa (imalat - mağaza) / İSTANBUL şubesinde iş elbisesi olarak sektörel adımlarını ilk burada atmıştır.

%100 müşteri memnuniyetini, üretim kalitesinin yanında iş ortaklarına sunmuş olduğu profesyonel hizmet anlayışı ile ilk günden beri devam ettirmektedir.

-Mert Giyim İş Elbiseleri’ nin koordine merkezi olarak kabul edilen ve ekibimizin imalat süreçlerini ilerlettiği  
Show more hem mağaza hem üretim alanı Bayrampaşa (İmalat – Mağaza) şubemizdir.

-Kurumsal firmaların ihtiyaç duyduğu personel kıyafetlerini, numune örnek çeşitliliğimiz ve imalat gücümüz sayesinde en kısa sürede firmaların kimliğini yansıtan kararlar almalarına ve bizi tercih etmelerine yardımcı oluyoruz.

-Profesyonellik ve titizlik ile sektörel giyim arayışınıza çözüm istiyorsanız şubelerimize bekleriz. Bizim kalitemiz, tekstil ve hizmeti bir arada sunmaktır.

-Kurumsal firmaların yanında, bireysel müşterilerimizi de unutmamak adına mağazalarımıza gelen müşterilerimizin, stoklarımızda bulunan ürünlerimiz için renk kartelamızdan tercih edecekleri herhangi bir renk üzerine perakende özel üretim yapıyor ve siparişlerini en kısa zamanda teslim ediyoruz.




Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Mert Giyim iş Elbiseleri (İmalat) or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Mert Giyim iş Elbiseleri (İmalat) is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP