ZİRVE KAROT - Konya

Company name
ZİRVE KAROT
Location
Kılınçarslan mah iğneci sok no:11 e 42000, Konya, Turkey
Contact number
0 332 238 73 33
Fax
0 332 238 73 23
E-mail address
Company description
Karot, Karot Beton Delme, Karot Beton Kesme, Karot delme, karot makinası, karot kesme, karot ucu, karot alma, karot işi, Karot beton kırma, ZİRVE KAROT, karot, beton delme, karot beton kesme, hidrolik raylı kesme alanlarında, Konya, Antalya ve Aksaray Şubeleri ile Türkiye Geneli 7/24. 0532 540 03 89 hatlarımızdan hizmet vermektedir, derz kesme, hidrolik kesme, makina satışı, karot kovanı, karot alma, karot fiyatı, karot delme, karot kesme, karot delme kesme, karot nedir, Beton tadilat ve onarım hizmetleri, Firmamız ZİRVE KAROT İNŞAAT tadilat kapsamında kırım yıkım söküm işlerinde (kapıpencere-çatı) profesyonel anlamda çalışmalara öncülük etmiştir, karbon plaka ve elyaf ile güçlendirme hizmetleri, Halatlı kesme uygulamaları çağın  
Show more gereksinimlerini yerine getirebilen son teknoloji uygulamalarından biridir. Kesme derinliğini çok yüksek, BETON ÇATLATMA HİZMETLERİ, Demir donatılı ve donatısız beton yüzeylerin onarılması çıkartılması ve yapısal değişikliklerin gerçekleşmesi için derz kesimi uygulamaları yapılmaktadır, Bina yıkımı ve beton kırma hizmetleri, İnşaat sektörü nün her zaman ihtiyaç duyduğu ve duyacağı, Filiz ekme ve ankraj hizmetleri, Bu sistemle, kimyasal epoksi kartuş kullanarak,bina güçlendirme alanında kolon, kriş, perde beton, bina temeli güçlendirmesi, Hidrolik kesme makinesi ile demir donatılı ve donatısız betonlarda vibrasyonsuz, hasarsız tahribatsız, Karot ile beton kesme Hizmetleri Karot ile beton kesme de 20 500 Arası 550 cm derinlik 45 ile 90 Dereceli, Aci, istenilen capta kesme islemi yapmaktayiz, Karot ile beton delme hizmetleri, istenilen çap ve derinlikte beton delme işlemi gerçekleştirilir.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from ZİRVE KAROT or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP