KENTFORM PEYZAJ MIMARI - Ankara

Company name
KENTFORM PEYZAJ MIMARI
Location
Özankara Organize Sanayi Sitesi 1464.Sok. No: 53 Ostim, Ankara, Turkey
View Map
Contact number
0312 314 31 14
Mobile phone
0542 674 08 11
Fax
03123943187
Company manager Ali R. BAŞPINAR & Derya BAŞPINAR
Establishment year 2005
E-mail address
Location map
Company description
KENTFORM olarak ‘‘Hayalinizi Boyutlandırmış Gururunuz Yapalım’’ misyonundan hareketle alanımızla ilgili tasarım ve uygulama konusunda çalışmalarımıza sınır koymuyoruz. İnsanların bir objeyi hayalinde canlandırabilmesi soyut bir kavramdır, sanat eseri ise ancak somutlaştırılabildiği sürece kişinin gururu olur.
Firmamız; 2005 yılında 600 m² kapalı alanda Ankara Ostim’de kurulmuşdur. Heykel ve Süs Havuzları Atölyelerinde, Heykel-Anıt-Rölyef-Atatürk Heykelleri ve Büstleri-Saat Kuleleri-Ödül Heykelcikler ve Süs Havuzları alanlarında faaliyet göstermektedir.Türkiye'nin yedi bölgesinde,önemli Kurum ve Kuruluşlarda onlarca Belediyelerde,Özel Kamularda eserleri ve süs havuzları sergilenmektedir.KENTFORM TASARIM olarak tasarım ve  
Show more uygulama alanlarında bir çok eserlere imzalar atmışdır.
Hizmetlerimiz; Heykel,Anıt,Atatürk Heykelleri,Rölyef,Saat Kuleleri,Portatif şelale sistemleri, Portatf Süs havuzları,Model ve Kalıp Sistemleri, Üç boyutlu Totem reklam tasarım uygulaması şeklinde gruplayabiliriz.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from KENTFORM PEYZAJ MIMARI or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP