Istanbul Mira Davetiye - Izmir

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
Istanbul Mira Davetiye
Location
Maltepe Mahallesi, Davutpaşa Caddesi No: 8/292, Izmir, Turkey
Contact number
+902125442901
Mobile phone
+902324967412
Establishment year 2013
Employees 1-5
E-mail address
Listed in categories
Company description
Birbirlerini seven insanların, işlerini seven insanlarla buluştuğu nokta olan Mira davetiye 1998 yılından itibaren faaliyet gösterdiği baskı ve matbaacılık sektöründe; sahip olduğu teknoloji ve sizlerin çok değerli desteği ile günümüze kadar hızlı bir gelişme göstererek sektörün öncü firması olmaya hak kazanmıştır.

İstanbul’dan Tüm Türkiye’ye, Avrupa Ülkelerine ve Dünyaya Düğün, Nişan, Nikah, Kına, Sünnet Davetiyesi Modelleri

Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Konya, Gaziantep, Mersin, Diyarbakır, olmak üzere, Türkiye’nin her iline, Almanya, Hollanda, Fransa gibi tüm avrupa ülkelerine ve tam 36 farklı Ülkeye davetiye gönderen firmamız sektörün lider firması olarak; davetiye basım hizmetine devam  
Show more etmektedir. Baskı ve kağıt kalitesine verdiği önemle, evlenecek çiftlerin gönlünü kazanmış olan Mira Davetiye Matbaa sektöründeki yenilikleri takip ederek firma altyapısını güçlendirmektedir. Sitemizin arama motorunu kullanarak ilgili terimlerin tamamı ile aradığınız davetiyeyi bulabilir, en moda düğün davetiyesi modellerini, kataloglarını ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Istanbul Mira Davetiye or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Istanbul Mira Davetiye is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP