AKUD ELEKTRİK SAN TİC LTD ŞTİ - Istanbul

Company name
AKUD ELEKTRİK SAN TİC LTD ŞTİ
Location
Tuzla, Istanbul, Turkey
Contact number
216 4471495
E-mail address
Listed in categories
Company description
Akud elektrik web sitesine hoş geldiniz. Akud Elektrik, Bridge Navigational Watch Alarm System - BNWAS, acc. MSC .128/75-BnWas Sistem-BnWas System - Mmc, Hermetic, Şerit Metre - tank radar, seviye göstergeleri, endüstriyel monitör uygulamaları, haberleşme sistemleri, %95 - %98 sistemleri, kontrol ve otomasyon panelleri, kuru yük, likit, yağ, fuel oil algılayan sensor uygulamaları, yangın alarm sistem kurulumları, ana makine alarm sistem kurulumları, diesel generator bakım ve onarımları konusunda hizmet ve ürünler ile ilgili faliyet gösterin firmadır. Denizcilik konusunda deneyimli teknisyenlerden oluşan ekibimiz, çeşitli arızalar konusunda müşterilerimiz için en kısa zamanda çözüm sunmaktadır. Akud elektrik satışını yapmış olduğu ürünler ile  
Show more ilgili olarak da teknik destek sağlamaktadır. Firmamız anahtar teslim şeklinde kontrol ve otomasyon sistemleri ve gemi imalat işlemleri de yapmaktadır. Ayrıca PLC programlayan, AutoCAD çizimleri hazırlayanlar, teknisyen ve uygulama ekibimizde vardır. Akud elektrik, denizcilik sektöründe en iyi çözümleri ve uluslar arası satış ve servis hizmetlerini sağlamaktadır. Ürünler ve uygulamalarımız ile ilgili bilgi almak için bize ulaşın.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from AKUD ELEKTRİK SAN TİC LTD ŞTİ or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in October 2012

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP