Mplast Orkun Ltd - Istanbul - Europe

  • Verified
    Listing
  • +12Years
    With Us
Company name
Mplast Orkun Ltd
Location
Kavakli mh Beylikdüzü, Istanbul - Europe, Turkey
Contact number
00902128765736
Mobile phone
00905453167135
Fax
00902128765734
Company manager Mustafa Cetinkaya
Establishment year 2006
Employees 101-200
E-mail address
Company description
MPLAST Ltd. Bulgaristan ısıtma tesisatı için su ve kanalizasyon sistemlerinin yanı sıra bina için boru ve Ek Parçaları üretimi alanında lider bir şirkettir. Üreticisi olarak şirket, pazardaki konumunu güçlendirmeye yönelik ve önceden sunduğu yüksek kaliteli, zengin çeşitli ve rekabetçi fiyat nedeniyle kazanmayı başardı. Bulgar pazarında güçlü varlığı, 8 yılı aşkın süredir, marka kalite bir standart olarak kendini kanıtlamak için, Bulgar müşteriler tarafından kolay tanınan ve çok tercih edilen olmayı başardı. Boru ve Ek Parçaları, çok çeşitli, kısa teslimat Koşulları ve cazip fiyatlar şirket tarafından sunulan, Bulgar pazarında sürdürülebilirlik hızlı başarı için katma değer. Nişan sipariş müşteri, MPLAST Ltd için  
Show more hazır ürünlerin son seferi alındığı andan itibaren mümkün olan en kısa hizmet süresi sağlamak için. stokta farklı ürünleri büyük miktarlarda tutar. Şirket, son derece nitelikli ve sorumlu personel, her zaman hizmetinizde olmak müşteriler için hazır olduğunu. Dağıtım ağının MPLAST var temsilcilerini bölgenin tüm ülke olan büyük ikramiye için hızlı işlem ve zamanında teslimat Her sipariş - bir faaliyet olan MPLAST gördüğü bir yüksek öncelikli faktör onun işi. Şirketimizin bir moto dönüşen ana hedefimiz: Mükemmel kalite, iyi fiyat ve doğru iş ilişkileri!”
Products & Services (4)
View all 4 products

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Mplast Orkun Ltd or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Mplast Orkun Ltd is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in August 2012
Last update on February 2015

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP