LİZ TRİKO - Istanbul

Company name
LİZ TRİKO
Location
Murat mah. dökümcüler cad. no:25 Bayrampaşa, Istanbul, Turkey
Contact number
0 212 5648986
Mobile phone
0212 4380954- 05552413118
Fax
0212 4380953
Company manager Dursun KIR - Satış ve Paz.Md.
Establishment year 2009
Employees 6-10
E-mail address
Listed in categories
Company description
Sayın yetkiliye !

Dikkatinize sunarız...

NEDEN TAM YETKİLİ FİRMALARA ?

Konu gereği yemek işi ile ilgili bazı bilinmeyen ve çoğumuzun bilmediği,bazı bilen kişi ve firmaların ise önemsemediği önemli gıda yasalarının olduğudur. Yasa gereği her firma yemek işini kendi bünyesinde yapamaz.Herkes kendi işini yapacak mantığı ile tüm dünyada olduğu gibi her firma yemek hizmetlerini yasalara uygun tam teşeküllü ve denetimli firmalara yaptırmaları gerekiyor.Tabi bunlar daha tam olarak toplumum geneli ve en küçük firmalardan,en büyüğüne kadar yönetimlerin ilgilenmemesinden dolayı ya kendi bünyelerinde yaptırıyorlar,yada ucuz olsun diye rast gele yemek firmalarından yemek hizmetini alıyorlar.Yasalar bilinmediği ve uygulanmadığı için  
Show more herkes kendi bildiği yoldan gidiyor.

Artık bazı durumlar her ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de insan sağlığı
ile ilgili bazı kanunlar yavaş yavaş da olsa devreye girmekte ve önem kapsamaktadır.Bu yüzden yemek hizmetleri almak zorunda olan her firma bu işi profesyonelce yapan yasalara uyumlu yemek organizasyon firmalarını tanımak ve onlarla işbirliği yapmak için arayış içine girmektedirler.

İşte NET KURUMSAL Türkiye'de bu tür hizmetleri dünya standartlarında ve Türkiye genelinde veren ender firmalardan biridir.

Daha önce Altın Şef Yemek Firmasında yerinde yemek hizmetleri ile ilgili Çalıştım.Fakat bu firmada satış ve pazarlama müdürü olarak görev yaptığım altı aylık çalışma içerisinde sadece yerinde yemek hizmeti verdikleri için vede hizmetlerde kusurlu gördüğüm ve çalışmalarında titizliği göremediğim v.s. nedenlerden dolayı anlaşamadıklarımız için 08/05/2014 tarihi itibarı ile istifa ettim.

Daha önce tanımış olduğum ve yemek hizmetlerinin her bölümünü(Taşıma,Yerinde yapım,catering organizasyon) ileri derecede kurumsal olarak yapan Net Kurumsal firmasının teklifini kabul ederek 19/05/2014 tarihinde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak yeni görevime başladığımı bilgilerinize sunmaktayım.Aşağıda kısa tanıtım bilgilerinde olduğu gibi bundan sonra Türkiye genelinde tüm firmaların her türlü yemek hizmetleri ve organizasyonlarında Firmanızın genelinde de en iyi çözüm ortağınız olarak göreceksiniz.

Net Kurumsal Türkiye genelinde hizmet veren ve yemek sektöründe Dünya standartlarında sağlıklı,hijyen ve profesyonel hizmet veren bir yemek organizasyon firmasıdır.
Net Kurumsal'da çalışan tüm ekibimiz uzman ve konumlarında profesyonel eğitimlidirler.Gıda mühendisleri olan denetleme ve sağlık kontrol ekiplerimiz,işlerinde uzman
olan aşçılarımız ve yerinde yapım aşamalarında çalışanlarımız,taşıma hizmetlerindeki çalışanlarımız birer eğitimli personellerdir.

Net Kurumsal Dünya genelinde yemek hizmetleri veren en gelişmiş firmalar arasında Türkiye'de tüm insanlara en iyi hizmetleri veren firmaların en ön sıralarında yer almaktadır.

Günümüzde artık yasal olarak hizmet veren yemek firmalarının sağlık sorunlarını çözen,kaliteyi ön plana çıkaran ve gıda mühendisleri ile denetleme içinde olan,tüm çalışanları ile özel ve kamu firmalarının bu hizmetlerini yapacak kapasitede olmasını şart kılmaktadır.

Yani tüm özel firmalar ve kamu dahil yemek sorunlarını böyle kurumsal ve eksiksiz çalışan yemek organizasyon firmalarına vermektedir.hatta kendi bünyesinde yemek yapan
firmalara dahil yasaklama getirmekte ve bu kapasiteleri taşıyan yemek firmalarına yaptırmak zorundadırlar.

İşte Net Kurumsal bu tür hizmetleri dünya standartlarında,Türkiye genelinde ve İstanbul ağırlıkta olmak üzere verebilen önemli ve ender firma olmanın gururunu taşımaktadır. Takdir sizlerindir.

Sayın Yetkili,
Net Kurumsal olarak firmanızın personel yemekleri konusunda sizlere çözüm ortaklığı öneriyoruz. · Hizmet aldığınız yemek firmasından memnun değil misiniz?
· Şirket yemeklerinizin kalitesi gün geçtikçe düşüyor mu?
· Artık catering ihtiyaçları konusunda profesyonel bir firmayla mı çalışmak istiyorsunuz?Net Kurumsal alışılagelmiş tabldot yemek sektörüne,müşterilere özel denetim ,proje sorumluları ve problemlere anında çözüm getiren teknik destek ekibiyle,sektörün bu konuda öncü firmalarının arasında en ileriye yükselenler arasında yer almaktadır.

Arayın, çözüm ortağınız olalım: Firmanız personellerinizin yemek hizmetlerinde sorun yaşamak
istemiyorsa Net Kurumsal bunu profesyonel ekip çalışması ile son veriyor.
Bizimle iletişime geçmeniz halinde referanslarımızı, kalite belgelerimizi, aylık yemek menülerimiz edinebilir; ekspertiz için destek talep edebilirsiniz.Çünkü profesyoneller, profesyonellerle çalışır...
Teşekkürler!

İrtibat İçin:

Dursun KIR
Satış ve Paz.Müdürü
Net Kurumsal Pazarlama

Tel:0212 438 09 53-54
Gsm:0555 241 31 18
[email protected]
www.netkurumsal.com

REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI
----------------------------------------------------

Açıklama: 12-Referanslar


İrtibat İçin:

Dursun KIR
Satış ve Paz.Müdürü
Net Kurumsal Pazarlama

Gsm:0555 241 31 18
[email protected]
T: 0 212 438 0 954 F: +90 212 438 0 953 G: +90 532 460 1478
A: Tekstilkent Ticaret Merkezi B-5 Blok No:51 Esenler / İSTANBUL
www.netkurumsal.com – [email protected]

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from LİZ TRİKO or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP