GÜLER OCAKBAŞı RESTAURANT - Istanbul

Restaurant name
GÜLER OCAKBAŞı RESTAURANT
Location
Cumhuriyet Caddesi Babil Sokak No:37(Radyo Evi Karşı Sokağı)34373 Harbiye Elmadağ, Istanbul, Turkey
Contact number
0212 241 18 66
Fax
0212 233 49 20
Company description
Güler Ocakbaşı Restaurant - Güler Ocakbaşı’nın hikâyesi 1981 yılında Harbiye – Elmadağ’da İsmail Akcan ve damadı Mustafa Yazıcı ile başlamıştır. Ali ve Rıza Akcan kardeşlerin katılımıyla yeni bir yapılanmayla genç neslin beklentileri göz önüne alınarak Güler Ocakbaşı hizmet ve kalite anlayışında daha da güçlendi. Daha sonra aileden Serdar Yazıcı’nın katılımıyla restoranımız yenilikçi anlayışı güçlenerek devam etmiştir.Amacımız müşterilerimizin en leziz yemekleri tatması, kaliteli hizmet alması ve memnun olarak ayrılması olmuştur.Restoranımız yıllardan beri ilklere imza atmıştır. Mesela yeni lezzet arayışı içinde kaşarlı fıstıklı kebap ve kaşarlı fıstıklı tavuk kebabını müşterilerimize sunarak  
Show more büyük beğeni kazandık. İddialıyız her zaman temiz ve leziz ürünler sunmaya devam edeceğiz.Restoranımızda kullandığımız etlerimiz Usta kadromuzla beraber bizler işleyip, kebap Ustası Ahmet Şanda tarafından leziz tatlar olarak sunuyoruz.Otopark sorunu yaşamayacağınız Güler Ocakbaşında karşılaşacağınız tek sorun yer bulmak olabilir! Bunun nedeni ise Güler Ocakbaşının vazgeçilmez lezzetleri ve kalitesi …Siz en iyisi Güler Ocakbaşına gelmeden önce rezervasyon yaptırın.Güler Ocakbaşı Güler Yüzlü Hizmet ve Leziz Yemeklerin Adresi

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from GÜLER OCAKBAŞı RESTAURANT or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP