ETA EKIPMAN TEKNOLOJI ARıTMA LTD.ŞTI - Istanbul

Company name
ETA EKIPMAN TEKNOLOJI ARıTMA LTD.ŞTI
Location
Bostancı Yolu Cad. KEYAP Sitesi E2 Blok No:80/B 34775 Y.Dudullu Ümraniye İstanbul, Istanbul, Turkey
View Map
Contact number
+90 (216) 540 99 64
Fax
+90 (216) 540 99 68
Company manager Gürol AHALİ
Establishment year 1994
Employees 16-25
E-mail address
Listed in categories
Industrial servicesPumps Manufacturers
Aerator
Arıtma seviye kontrol
Blower
Show more
Dalgıç pompa
Debi kontrol
Dekantör
Location map
Company description
"ETA Ekipman Teknoloji Arıtma dinamik kadrosu, sunduğu “teknolojik ürün” ve ekonomik çözümlerle rekabet gücünüzü artırmak için çözüm ortağınızdır."

Günümüzün rekabetçi ortamında, teknolojiyi yakından takip ederek uygulamak artık tüm firmalar için kaçınılmaz olmuştur. Enerji giderlerini ve işletme maliyetlerini düşüren güvenilir teknolojiler kullanmak bu rekabetçi ortamda hayatta kalmak için şarttır.

ETA Ekipman teknolojik ürünleri arıtma tesislerinde ve çeşitli endüstriyel alanlarda yaşamımıza sokarken edindiği üç temel hizmet anlayışı ile daima güvenilir olmayı hedef edinmiştir.

Doğru Ürün
Temsilcisi olduğumuz Firmaların geniş ürün yelpazeleri sayesinde ihtiyaç duyulan noktada doğru ürününün  
Show more seçilmesinde hassasiyet göstermekteyiz. Satış öncesi teknik bilgi desteği ile hatalı ürün seçiminden kaynaklanan işletme problemlerinin ortadan kalkmasını sağlamaktayız.

Doğru Zaman
Satış siparişini aldığımız ürünlerin zamanında müşterimize teslim edilmesini sağlamaktayız.Ayrıca stokta bulundurduğuz bir çok ürün ile derhal teslim seçeneğimiz sayesinde zaman ile ilgili sorunları ortadan kaldırmaktayız.

Doğru Servis
Satışını gerçekleştirdiğimiz ürünün satış sonrası servis ve bakım hizmeti ve kolay temin edilebilir yedek parça çeşitliliği sayesinde ürünün ekonomik ömrünü arttırmaktayız.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from ETA EKIPMAN TEKNOLOJI ARıTMA LTD.ŞTI or TurkishYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in May 2012

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on TurkishYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP